Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Files rond Maassluis door ongeluk Botlektunnel

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 9 juli 2019 16:35

Foto: ANWB Veel drukte rond de Botlektunnel


De Botlektunnel in de A15 is dinsdagmiddag afgesloten geweest richting de Maasvlakte, meldt mediapartner RTV Rijnmond. Door het ongeluk zijn files ontstaan in en rondom Maassluis.

In die tunnelbuis was rond 13.00 uur een kettingbotsing met drie vrachtwagens. Rond 15.30 uur werd de eerste rijstrook weer vrijgegeven. Op de A20 tussen afslag Maasdijk Oost en knooppunt Kethelplein staat dinsdagmiddag 7 kilometer file. De vertraging is daar opgelopen tot een half uur. 


Tussen de Westgaag en de Prinses Julianalaan in Maassluis is de vertraging opgelopen tot 23 minuten. Van de Kerkweg naar de Westgaag in Maassluis staat het verkeer ook vast, de vertraging is daar opgelopen tot 38 minuten.

Bij het ongeluk raakte één chauffeur zwaargewond. Een andere bestuurder zat met zijn been vast onder een stuur. Hij was wel aanspreekbaar en kon zelf uit het voertuig komen. Daarnaast was één andere inzittende lichtgewond geraakt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS