Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Foto's: Rijnmonddag Varend Corso

Door: Nelleke Arnout

Gepubliceerd op: zaterdag 4 augustus 2018 11:43


41 prachtig versierde boten varen dit weekend door de regio. Het is weer tijd voor het Varend Corso. De prachtige boten, versierd met bloemen, planten, groenten en fruit zijn vrijdagmiddag iets na 13.00 uur van de startplaats bij het Trade Parc Westland in Honselersdijk weggevaren. Zaterdag is de Westlanddag en worden na de start diverse kernen aangedaan als Naaldwijk, 's-Gravenzande en Kwintsheul. Zondag is de Delflanddag. Dan komt de stoet langs De Lier, Schipluiden en Delft. Geniet hieronder van een mooie fotoserie van Het Varend Corso, gemaakt op vrijdagmiddag.

 Wie niets wil missen van het Varend Corso, zit helemaal goed bij de WOS. Op WOS TV is zaterdag van 13.00 tot ongeveer 14.30 uur de live uitzending te zien. WOS Radio staat zondag van 12.00 tot 18.00 uur volledig in teken van het corso.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS