Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Geen enkel spoor verdachten woningoverval in Poeldijk

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 5 maart 2019 12:37

Foto: Regio15


Tot nu toe ontbreekt ieder spoor van de verdachten in de zaak van de woningoverval aan de Beatrixstraat in Poeldijk. De politie is daarom op zoek naar getuigen van de overval die tussen maandagavond 22.30 uur en dinsdagochtend 4.45 uur plaatsvond.

Agenten kregen dinsdagochtend een melding van een woningoverval aan de Beatrixstraat. In de woning werd een gewonde man aangetroffen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd en daar behandeld aan zijn verwondingen. Hij doet aangifte van de overval.

Het slachtoffer vertelde aan agenten dat hij maandagavond rond 22.30 uur door drie onbekenden was opgewacht bij de woning. Vervolgens drongen zij het huis binnen en mishandelden hem daar. Onder bedreiging met diverse wapens stalen de drie geld en goederen van het slachtoffer. Pas op dinsdagochtend rond 4.45 uur verlieten de verdachten de woning.

Rechercheurs deden al uitgebreid onderzoek in de woning en de nabije omgeving, maar hebben nog geen spoor dat naar de verdachten leidt. Wie iets verdachts heeft gezien in de omgeving van de Beatrixstraat of camerabeelden uit de omgeving heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS