Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Geen metro naar vuurwerkshow Hoek van Holland

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 16 november 2019 09:40


Wie tijdens de jaarwisseling wil genieten van de grote vuurwerkshow in Hoek van Holland, hoeft niet op de metro te rekenen. De gemeente Rotterdam deed bij vervoerder RET het verzoek om metro's te regelen naar het feest in Hoek van Holland, maar dat zit er niet in. Dat meldt mediapartner Rijnmond.

Bij de Erasmusbrug in Rotterdam wordt opnieuw een grote show gehouden. Daar rijden wel metro's naartoe. Met de feesten in Hoek van Holland en Nesselande krijgt Rotterdam dit jaar twee extra vuurwerkshows. De gemeente wil Rotterdammers een alternatief bieden, nu op steeds meer plekken zelf vuurwerk afsteken niet meer mag.

De medewerkers van de RET maken zich vooral zorgen om de veiligheid in Hoek van Holland en Nesselande, weet Rijnmond. Burgemeester Ahmed Aboutaleb informeert de gemeenteraad binnenkort over de regeling van Oud en Nieuw 2020.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS