Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Geen verrassingen in extra vergadering over huisvesting op Honderdland

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 12 maart 2019 07:32

Foto: wethouder Cobie Gardien


Er zijn maandagavond geen opmerkelijke gezichtspunten naar voren gekomen in een extra commissievergadering van de Westlandse gemeenteraad. Kernpunt was het mogelijk zijn van meer huisvesting van arbeidsmigranten op bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk. De korte vergadering (50 minuten) was nodig geworden, nadat dertien zienswijzen waren verdwaald in het gemeentekantoor.

Wethouder Cobie Gardien en twee insprekers uit Maasdijk kregen van maar vier fracties uit de raad vragen voorgelegd: Westland Verstandig, LPF, GroenLinks en D66. Komende dinsdag staat de bestemmingsplanwijziging '1e herziening Honderdland fase 2' op de agenda van de raadsvergadering.

Genoemde herziening is in de afgelopen zomervakantie in een geheime raadsvergadering in de steigers gezet. Doel ervan is "om eventuele - onbedoelde - ongebreidelde mogelijkheden tot het realiseren van logiesgebouwen te voorkomen" (of in de volksmond: een reeks 'Polenhotels').


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS