Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Geldautomaten van Rabobank in Naaldwijk drie weken dicht

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: vrijdag 17 november 2017 09:16


Slecht nieuws voor mensen die volop gebruik maken van cashgeld. De geldautomaten van de Rabobank op het Patijnenburg in Naaldwijk, bij de ingang van winkelcentrum De Tuinen, gaan rond de Sinterklaastijd drie weken dicht.

Van 27 november tot en met 15 december wordt het kantoor in Naaldwijk verbouwd. In die periode kun je niet pinnen, geld storten en sealbags storten. Ook het ophalen van geldbestellingen en het gebruik van de muntgeld automaat zijn dan niet meer mogelijk.

In winkelcentrum De Tuinen is een geldautomaat en verder kan worden uitgeweken naar Rabo-automaten in De Lier, ‘s-Gravenzande, Wateringen, Maasdijk, Maasland of Maassluis. "We hopen onze klanten hiermee voldoende alternatieven te bieden",  aldus Gerard van Hoeven, directeur Particulieren en Private Banking van Rabobank Westland.

Vanaf 2 januari opent de Rabobank een nieuw kantoor in de Rembrandtstraat in Naaldwijk, schuin tegenover vishandel Jeroen Vijverberg. In dat kantoor komt ook een geldautomaat. Na de verbouwing zijn ook de geldautomaten op het Patijnenburg weer beschikbaar.

Het ophalen van geldbestellingen en het gebruik van de muntgeld automaat is na verbouwing van het Patijnenburg-punt niet meer mogelijk.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS