Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Gemeente erkent fout bij plaatsen van lantaarnpaal in de buurt van molen

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 15 januari 2020 17:22

Foto: ingezonden foto


De gemeente Westland erkent dat er een fout is gemaakt bij het verplaatsen van een lantaarnpaal op het kruispunt Haagweg-Molenweg. Daar raasde een molenwiek van korenmolen De Vier Winden rakelings langs de straatverlichting. "Door de druk op de werkzaamheden bij het kruispunt is er even niet goed opgelet", zegt een woordvoerder tegen mediapartner Omroep West.

Als de molenkap de verkeerde kant op staat gedraaid, kunnen de wieken de lantaarnpaal raken. De straatverlichting is tijdens werkzaamheden aan de kruising naar de opmerkelijk plek vlakbij de molen verplaatst.

De gemeente zegt dat de paal nog deze week bij de molen wordt verwijderd. Aan de andere kant van de weg komt er daarom een lantaarnpaal te staan. Dat is niet de definitieve oplossing. Op de lange termijn wordt er gekeken wat er wat dat betreft mogelijk is.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS