Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Gemeente helpt duivenclub bij zoektocht naar nieuw onderkomen

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 5 december 2018 16:10

Foto: Michiel Steenwinkel 1


De gemeente Westland gaat postduivenvereniging Samen Sterk in Wateringen helpen in haar zoektocht naar een nieuw onderkomen. De vereniging is momenteel nog gevestigd in gebouw De Eendenburcht, maar moet daar uit, omdat het pand moet worden gesloopt om plaats te maken voor tijdelijke schoollokalen.

Samen Sterk moest De Eendenburcht aanvankelijk op 1 april dit jaar al verlaten, maar kreeg een jaar uitstel vanwege de mogelijke aanwezigheid van vleermuizen. Die moeten eerst het gebouw uit voordat het gesloopt mag worden.

Overigens wordt al drie jaar tevergeefs gezocht naar een nieuw locatie voor de duivenvereniging. Alternatieven als OKK, De Vang en de kantine van VELO bleken te klein of niet haalbaar. Voorzitter Jan de Raaf sprak begin dit jaar in tijdens een vergadering van de gemeenteraad. Hij vond toen dat de gemeente niet thuis gaf in de zoektocht.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS