Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Gemeente vraagt burgers om mening over feestweken

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 14 februari 2018 18:40

Foto: Feestlocatie Oranjeplein De Lier


De gemeente Westland wil van zoveel mogelijk burgers weten wat hun visie op de Westlandse feesten is. Daarom is er woensdag een enquête op internet gezet onder het motto "Feesten doen we met z'n allen, regels maken ook". De enquête is bedoeld voor alle inwoners, jong en oud, organisatoren en ondernemers. Wat moet blijven, wat kan anders?

Volgens de gemeente zijn de evenementen een belangrijk onderdeel van de Westlandse identiteit. De laatste jaren zijn de aard en omvang van de evenementen uit de pas gaan lopen met het bestaande evenementenbeleid van de gemeente. Reden om het beleid met behulp van de Westlanders te actualiseren, zo wordt gesteld.

"De Westlandse feesten moeten voor iedereen een feest zijn en blijven", vindt burgemeester Van Ardenne. "Daarom is het belangrijk dat iedereen die een mening heeft over de feesten, deze ook aan ons laat horen. We wegen alles mee bij het aanpassen van onze evenementenaanpak."

Veiligheid en alcohol
In de enquête staan vragen over de duur, omvang en locaties van de diverse evenementen, maar ook over overlast, veiligheid en het alcoholgebruik op feesten waar ook minderjarigen komen. Naast de enquête worden bijeenkomsten georganiseerd om de belangen en meningen van de diverse doelgroepen goed in beeld te krijgen.

De enquête is anoniem en online voor iedereen beschikbaar via www.gemeentewestland.nl/evenementen.

Aanvulling:
Gemeente Westland meldt donderdagavond 15 februari: "Momenteel is er een storing bij het invullen van onze enquête over het evenementenbeleid. Deze storing wordt op 16/2 verholpen, excuses voor het ongemak!"


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
DON Feestweek
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS