Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Genomineerden Westlandse sportman en G-sporter bekend

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: dinsdag 14 januari 2020 14:14


De genomineerden in de categorie G-sport en sportmannen voor de Westlandse Sportprijzen van 2019 zijn dinsdag bekendgemaakt. Op 30 januari worden die prijzen uitgereikt tijdens het Westlandse sportgala in Westlandtheater De Naald in Naaldwijk.

Genomineerde G-sporters:
Céline de Vreede (17) uit De Lier is in 2019 Nederlands kampioen wegwielrennen van de vrouwenjunioren bij de ID-renners geworden.

De rolstoelhandballers van Quintus 2 wonnen zilver bij het Nederlands Kampioenschap.

Genomineerde sportmannen:
's-Gravenzander Kaspar Hamminga (26) werd vorig jaar Nederlands kampioen golfsurfen.

Sebastiaan Tempelaars (29) uit De Lier is Nederlands kampioen bankdrukken en powerliften.

Coen van Winden (21) uit De Lier won zilver bij het Nederlands kampioenschap judo in de gewichtsklasse tot 81 kilogram. 


Hamminga en Van Winden werden vorig jaar ook al genomineerd voor Westlandse Sportman van het jaar, Hamminga won toen. Ook de rolstoelhandballers van Quintus werden vorig jaar genomineerd en gingen er met de prijs van door. Tempelaars en De Vreede zijn dit jaar voor het eerst genomineerd.

Bij de WOS kun je op zaterdag kijken naar hoe de genomineerden verrast worden. De aflevering van vorige week is terug te kijken op onze website. Het sportgala zelf wordt dit jaar ook weer live uitgezonden door de WOS.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS