Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Geschopte taxichauffeur blijkt ook beroofd

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 5 augustus 2019 16:42

Foto: District8


De taxichauffeur die vorige week klappen kreeg van klanten in Naaldwijk, is ook van een aantal spullen beroofd. Dat laat de politie maandag weten. Na de mishandeling deed de politie een getuigenoproep, maar daar zijn geen reacties op gekomen.

Het slachtoffer stond met zijn auto op de Kleine Woerdlaan in het centrum, toen in de nacht van zaterdag op zondag (28 juli) rond 02.15 uur de aanval begon. Waarschijnlijk ontstond onenigheid over de betaling, waarna de chauffeur door drie klanten in elkaar werd geslagen. Hij is onder meer tegen zijn hoofd geschopt.

De drie verdachten lopen nog vrij rond. Het ging om drie kale mannen van ongeveer 1.90 meter lang. Eén van hen droeg een rood shirt en een ander een groen shirt. De derde man had een ontbloot bovenlijf.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS