Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Gewelddadige overval Maassluis in Bureau Rijnmond

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 12 september 2018 16:34

Foto: Hugo Booister


De gewelddadige overval die eerder dit jaar werd gepleegd op supermarkt Lidl aan het Westeinde in Maassluis, is donderdagavond te zien in opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Hoewel deze overval al op 11 mei plaatsvond, lopen de daders nog steeds rond.

Tijdens die bewuste vrijdagavond kwamen twee personen tegen sluitingstijd met bivakmutsen op de winkel binnen. Eén van hen probeerde met een schroevendraaier een kassalade uit de kassa te halen. Toen dit niet lukte kwam de tweede overvaller met een breekijzer. Hierdoor kon hij het geld wel stelen. Hoewel de mannen met hun inbrekersgereedschap hebben gedreigd, is niemand gewond geraakt.

Het geld verdween in de tas, waarna de twee op een scooter vluchtten. De politie heeft daarna nog bij verschillende uitvalswegen gepost om de daders te vinden, maar dit was zonder succes.


Eén van de mannen was volledig in zwart gekleed, de ander droeg een zwarte broek en een groene jas. Wie meer weet, kan contact opnemen met de politie.

Bureau Rijnmond wordt donderdag om 17.15 uur uitgezonden op RTV Rijnmond.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS