Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Grote drukte bij Westlandse milieustraten

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 20 maart 2020 08:49

Foto: WOS


Het is sinds de verregaande coronamaatregelen deze week veel drukker bij de milieustraten in Westland. Zo druk zelfs, dat het lastig is voor bezoekers en medewerkers om voldoende afstand tot elkaar te houden en zo verspreiding van het coronavirus te beperken. De gemeente Westland roept inwoners dan ook op om de gemeentewerf in Naaldwijk of Monster alleen te bezoeken als dat echt noodzakelijk is.

Nu veel mensen thuis zitten, lijkt een grote voorjaarsopruiming te zijn begonnen. Maar, zegt de gemeente: "Heb je spullen die je nog even kunt bewaren, wacht dan een paar weken met het wegbrengen naar de milieustraat. Kan het niet wachten, verzamel het grofvuil dan zodat je maar één keer naar de milieustraat hoeft te komen. Dat is verstandig als het gaat om je eigen gezondheid en het opvolgen van de landelijke maatregelen om de snelle verspreiding van het virus tegen te gaan."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS