Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Grote verlichtingscontrole aan de Rozenlaan in Maassluis

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 11 december 2019 15:56


Tientallen fietsers in Maassluis zijn woensdagochtend op het fietspad langs de Rozenlaan gecontroleerd op goedwerkende fietsverlichting. Tijdens die controle zijn er ook meerdere bekeuringen uitgeschreven, vooral aan schoolgaande jeugd. Het gaat om boetes van 55 euro, maar minderjarigen hoeven maar de helft te betalen.

Het valt wijkagent Jeffrey van Uffelen op hoeveel minderjarigen nog zonder verlichting rijden: "Ouders weten het vaak niet, maar ze laten hun kinderen toch ook vaak zonder verlichting fietsen en dat valt erg tegen." De minderjarigen krijgen nu dan ook een bekeuring om ook de ouders te laten zien dat het niet acceptabel is dat hun kroost zonder verlichting rijdt. Van de gemeente krijgen de bekeurden een fietslampje om de weg te vervolgen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS