Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Grote witte letters trekken de aandacht

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: dinsdag 21 januari 2020 09:42

Foto: WOS


Het centrum van Den Hoorn wordt sinds afgelopen weekend opgeluisterd met dertien witte letters en een veelzeggend vraagteken. 'Helemaal super?' valt er te lezen. Een tipgever laat weten dat dit een ludieke knipoog is naar het lang slepende centrumplan-dossier.

De letters zijn uit hout gezaagd en zijn met tiewraps vastgemaakt aan het boerenhek in het centrum, waar uiteindelijk een tweede supermarkt, negen appartementen en dertien grondgebonden woningen moeten komen.

De Maxima's

Muziekformatie De Maxima's uit Den Hoorn zit in ieder geval niet achter de actie, zo laat accordeonist Rob Keijzer weten. De Maxima's waren vorige week nog in het nieuws met twee protestnummers over Den Hoorn. Het ene lied gaat over de 'verdozing' van de Harnaschpolder en het andere nummer richt zich op de centrumsoap.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS