Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Handballers Quintus winnen in Emmen

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 9 februari 2020 09:27

Foto: Paul Vis


De handballers van Wematrans/Quintus hebben zaterdagavond in de eredivisie een belangrijke zege geboekt. De ploeg uit Kwintsheul versloeg in Emmen concurrent E&O en blijft zo een week langer bovenaan staan.

Quintus kwam al snel op een 2-6 voorsprong, maar de thuisploeg knokte zich terug tot 10-10. Bij rust stond het 11-13. De tweede helft bleef spannend. De Heulenaren hadden op een gegeven moment een marge van vier doelpunten opgebouwd (17-21), maar de Emmenaren verkleinden dat verschil ook weer tot één. Uiteindelijk trok Quintus toch aan het langste eind.

Heren 2 verslaan Feyenoord
De opleidingsploeg van Quintus nam het in Rotterdam op tegen Feyenoord Handbal en won met 21-28. Daarmee nam het revanche voor de nipte nederlaag (31-32) in Kwintsheul eerder dit seizoen. Door de zege komen beide ploegen in punten gelijk. Quintus staat nu negende in de eerste divisie.

Dios afgelast
Competitiegenoot Dios uit Den Hoorn zou zondag aantreden tegen Bevo 2. Die wedstrijd is echter afgelast vanwege de verwachte storm Ciara. Het duel wordt nu verplaatst naar komende donderdag.

Alle uitslagen:
Heren
Eredivisie
Oosting Metaal Recycling/E&O - Wematrans/Quintus 21-24 (11-13)

Eerste divisie
Feyenoord Handbal - Wematrans/Quintus 2 21-28

Dames
Eerste divisie
Anytime Fitness / BFC - HV Quintus 2 31-24

Hoofdklasse
WPK/Westlandia 2 - Hellas 22-22
Verburch - Green Park/Handbal Aalsmeer 3 25-22


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS