Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Handbalsters Quintus 2 uitgeschakeld in bekertoernooi

Door: Marco Streefland

Gepubliceerd op: dinsdag 6 februari 2018 21:52

Foto: Leo de Jong WOS Media Quintus neemt een strafworp tegen Dalfsen


De reserves van Virto/Quintus zijn uitgeschakeld in de achtste finales van het landelijk bekertoernooi. Bekerhouder Morrenhof/Jansen was in de Eekhouthal uiteindelijk met 36-27 te sterk voor de thuisploeg.

De eerste helft ging gelijk op. Na zeven minuten spelen was de tussenstand 4-4. Quintus kreeg na de 7-7 tal van mogelijkheden om de marge te vergroten. Vooral bij een 11-9 voorsprong vergat de Heulse ploeg uit te lopen op de ploeg uit Overijssel. Quintus speelde te onrustig en maakte onnodige fouten in de passes, waardoor Dalfsen bij bleef. Dalfsen kwam gelijk (11-11) en liep daarna uit door wel haar kansen te benutten in een fase waarin Quintus onnodig balverlies leed. Dalfsen had een marge van drie doelpunten (14-11). In de laatste zes minuten van de eerste helft herstelde Quintus zich wel, maar moest wel met een 17-14 achterstand de kleedkamer opzoeken.

In de beginfase van de tweede helft wist Dalfsen het verschil groter te maken (22-16) en daarmee was de wedstrijd gespeeld. De bezoekers wonnen de wedstrijd met 36-27 en plaatsten zich voor de kwartfinale.

Het eerste team van Quintus komt pas woensdag over twee weken in actie bij Eurobottle/Voorwaarts.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS