Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Hij komt, hij komt! (opnieuw)

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 22 november 2019 07:48

Foto: Kyra Moor


Na een paar dagen van relatieve rust kan Sinterklaas weer vol aan de bak. Na alle intochten van vorige week kunnen Westland en Midden-Delfland zaterdag een bezoek van de goedheiligman verwachten. Bekijk hieronder waar precies!

Den Hoorn
Sinterklaas komt rond 10.30 uur per boot aan bij de Hoornsekade in Den Hoorn. Na een korte optocht zijn er aansluitend kinderfeesten in De Hoornbloem.

Ter Heijde

Na een overnachting in het Fletcher Hotel Elzenduin stapt de Sint om 11.00 uur op het bordes. Daarna volgt een rondje door dorp van pakweg 50 minuten.

's-Gravenzande

Om 13.00 uur arriveert de goedheiligman op het plein van de voormalige Wilhelminaschool aan de Van de Kasteelestraat. Daarna lopen Sinterklaas en de Zwarte Pieten via de Langestraat naar het Marktplein. Om 14.00 uur begint daar een feestelijk programma.

Wateringen
Sinterklaas en Zwarte Piet verschijnen om 13.15 uur bij de kerk aan de Dr. Schaepmanstraat. Daarna rijdt hij met zijn paard via de Julianastraat naar het Plein. Een half uur later is het gezelschap bij het oude raadhuis, waar de Sint alle kinderen zal toespreken. De hele middag zijn er Pietenspelletjes in het dorp.

Schipluiden

De aankomst van Sinterklaas per boot is rond 13.30 uur aan de Singel in Schipluiden. Daarna is er een optocht naar het H.K. Pootplein. Na de ontvangst door de burgemeester is er een kindermiddag in de Dorpshoeve vanaf 14.30 uur.

Kwintsheul
In Kwintsheul komt Sinterklaas met de boot aan. Dat gebeurt om 14.00 uur bij de Lange Wateringkade. Daarna stapt de goedheiligman in een oldtimer voor een rondrit door het dorp. Vanaf 15.00 uur is er in basisschool de Andreashof voor de allerkleinsten een Sinterklaasfeest. 

Maasland

De ontvangst van Sinterklaas is op het kruispunt ’s-Herenstraat/Slot de Houvelaan (bij het voormalig gemeentehuis) rond 14.30 uur. Daarna een wandeling richting de Oude Kerk aan het Kerkplein voor ontvangst door de burgemeester. Aansluitend op de intocht een kindermiddag in de Grote Kerk aan het Kerkplein vanaf 15.35 uur.

Maasdijk

Sint Nicolaas wordt om 15.00 uur verwacht op het grasveld aan de Tuindersweg, waar ook altijd het Spektakelfeest in de zomer is. De optocht start om 15.15 uur en duurt tot 16.00 uur. Daarna is er tot 17.00 uur een Pietenmarkt op het Oranjeplein.

Geniet hieronder nog even van de intocht in Honselersdijk vorige week: 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS