Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Hoekse lunchroom tegen de vlakte

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 27 december 2018 14:26

Foto: WOS Media


Lunchroom Artusi Uno is definitief niet meer. Het gebouw op het Hoekse Brinkplein is donderdag tegen de vlakte gegaan. Om het voortbestaan van de lunchroom is de afgelopen tijd veel te doen geweest.

Artusi-Uno moest op 1 december dicht, omdat de vergunning van het horecapaviljoen al sinds afgelopen zomer was verlopen. Uitbater Frans de Jong (81), die uitstel had gekregen om open te blijven, begreep niet waarom hij dicht moest. Hij heeft vijf jaar geleden een erfpachtovereenkomst afgesloten én betaald voor de lunchroom voor 25 jaar, waardoor hij nog twintig jaar zou moeten kunnen blijven zitten.

De overeenkomst is overigens vroegtijdig beëindigd, De Jong krijgt de te veel betaalde pacht terug. Er komt niets voor de lunchroom in de plaats.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS