Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Hoekse Vishandel blijft bestaan

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: dinsdag 3 september 2019 12:36

Foto: Cees Hofland bij zijn nieuwe zaak


Goed nieuws voor klanten van de Hoekse Vishandel. De viswinkel op het Stationsplein in Hoek van Holland zou eind deze maand sluiten, maar eigenaar Cees Hofland heeft een nieuw onderkomen gevonden. Op 1 oktober gaat hij door aan de Rechtestraat.

Het bericht over de sluiting sloeg afgelopen zomer in als een bom. De viswinkel staat in de weg voor de Hoekse Lijn, en verhuizen naar een plekje bij het nieuwe station was geen optie. Men kon het niet eens worden over de prijs.

Toch bleef Hofland hopen op een wonder, dat diende zich vorige maand aan. Hij neemt snackcounter De Eerste De Beste aan het begin van de Rechtestraat over. De zaak gaat ook weer Hoekse Vishandel heten.

Voor het personeel is de onzekerheid voorbij. "Fijn om het het team weer door te gaan", vertelt hij in de nieuwe winkel. Op 30 september moet de huidige zaak dicht, waarna op 1 oktober de nieuwe zaak opent.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS