Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Honderden mensen kopen Westlandse Druif leeg

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: zaterdag 16 november 2019 12:20

Foto: WOS


Honderden mensen zijn zaterdagochtend afgekomen op de boedelverkoop van Themapark De Westlandse Druif in Monster. Van krenttrappen tot druivenkistjes en fruitbomen; werkelijk van alles ging over de toonbank. Met gemengde gevoelens.

Het themapark in Monster houdt na 31 december op te bestaan. De Westlandse Druif kampt met een tekort aan vrijwilligers en de afzet van druiven valt tegen. Het themapark is niet meer levensvatbaar en daarom gaan zaterdag gereedschappen, inboedel en druiventakken voor spotprijzen de deur uit.

De eerste Druivenprinses van 1955 struint ook door de druivenkas. "Toen onze voorzitter vertelde dat 31 december de deur dicht gaat, ging bij mij iets dood. De tranen sprongen in mijn ogen", vertelt Tiny van der Knaap. Gelukkig hebben de kinderen van Tiny zaterdag een krenttrap op de kop kunnen tikken. "Die wordt in de tuin gezet als eerbetoon aan hun moeder. Heel dierbaar."

Het is nog niet bekend wat er met het themapark na de jaarwisseling gebeurt. Sowieso gaat de gemeente in gesprek met de vastgoed-stichting van De Westlandse Druif, om te zoeken naar een andere invulling van het paviljoen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS