Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In Gardien Tot Tien: code rood voor woningmarkt en kerstdorpen bouwen tijdens Sinterklaas

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: donderdag 11 oktober 2018 11:22


In Gardien Tot Tien vertelde voorzitter van NVM Haaglanden Jan Kokje dat het er niet goed uitziet voor de woningmarkt in Nederland. Het Nederlands kampioenschap Kerstdorpen Bouwen vindt dit jaar plaats tijdens Sinterklaas, volgens organisator Rob Wissink gelijk een goed moment om beide feestdagen te combineren.

NVM Haaglanden: code rood voor woningmarkt
Vandaag werden de woningmarktcijfers van NVM Haaglanden bekendgemaakt. Het ziet er in ieder geval niet goed uit voor de woningmarkt. Voorzitter Jan Kokje vertelde vanochtend waar nu het probleem zit en wat de volgende stappen zijn om dit op te lossen.


Rob Wissink vertelt het idee achter NK Kerstdorpen Bouwen 2018
Dit jaar vindt al op 1 december het Nederlands kampioenschap Kerstdorpen Bouwen plaats in tuincentrum De Carlton in ’s-Gravenzande. Organisator Rob Wissink legde vanochtend uit waarom het kampioenschap eerder plaatsvindt dan vorig jaar en sloot de combinatie van sinterklaas met de kerstman niet uit. Zelf won hij ook ooit de titel van het beste kerstdorp. In Gardien Tot Tien verklapte hij zijn tactiek. Tot 27 november kun je je nog aanmelden door foto’s van eerder gebouwde kerstdorpen in te sturen. Naar aanleiding van die foto’s wordt er een selectie gemaakt van vijf deelnemers die op de eerste dag van de feestmaand de strijd met elkaar aangaan.


Vrijwilliger gezocht voor technisch onderhoud Kunsthuis18
Wekelijks brengt Simone van Vitis Welzijn ons weer op de hoogte van de vrijwilligersvacatures. Deze week wordt er een vrijwilliger gezocht die een beetje technisch is aangelegd. Kunsthuis18 in Naaldwijk zoekt namelijk iemand die de techniek voor diverse tentoonstellingen en filmavonden wil onderhouden. Verder
zoekt woonzorgcentrum Pieter van Foreest in Monster iemand die op zaterdag de zorg kan ‘opstarten’ door onder andere koffie in te schenken en een praatje te maken met de bewoners. Een mevrouw uit De Lier is op zoek naar een maatje om wat leuks mee te doen. Kortom: er staan weer genoeg vrijwilligersvacatures klaar.


Neem je tandenborstel mee naar Theater Koningshof in Maassluis
Er staat weer genoeg op het programma van Theater Koningshof in Maassluis als het aan Marjan de Groot ligt. Vanochtend vertelde ze wat ons de komende weken te wachten staat op het toneel. Deze zaterdag staat Percossa in de schijnwerpers met de theatervoorstelling BAM! Het publiek kan zelf allerlei spullen meebrengen: van potten en pannen tot tandenborstels, kinderwagens en klompen. Percossa weet met
elk voorwerp geluid te brengen.


Week van de Veiligheid in De Schakel Midden-Delfland
In De Schakel Midden-Delfland van deze week wordt veel aandacht besteed aan de Week van de Veiligheid. Gemma vertelde vanochtend over het belang van deze week en noemde daarbij nadrukkelijk de Veiligheidsmarkt. Die vindt aanstaande zaterdag plaats in het gemeentehuis en de brandweerkazerne in Schipluiden.


Poll
Vandaag is het Coming-Outdag. Gemeentes in deze regio hijsen de gekleurde vlag. Vind jij het belangrijk dat deze dag georganiseerd wordt?


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS