Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In Gardien Tot Tien: DJ Faya op Waterwegpop en Maesemunde zwembad met Aqua'Floating

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: vrijdag 14 september 2018 13:24


In Gardien Tot Tien vertelde Guus Paalvast, organisator van het festival Waterwegpop, over de line-up van het popfestival aan de Waterweg in Maassluis, waaronder het allerlaatste optreden van DJ Faya. Zwembad Maesemunde introduceert die dag als eerste zwembad Aqua’Floating tijdens het Sport & Health Event. Organisator Saskia van Veen vertelde vanochtend over de sportactiviteiten tijdens het evenement.

Fajah Lourens treedt voor allerlaatste keer op bij Waterwegpop Maassluis
DJ Faya, oftewel Fajah Lourens, staat deze zaterdag voor de allerlaatste keer achter haar draaitafel. Eerder dit jaar gaf ze aan per 1 september een punt te zetten achter haar dj-carrière. Echter was ze wel bereidt om een uitzondering te maken voor het popfestival aan de Waterweg in Maassluis. Organisator Guus Paalvast vertelde vanochtend in Gardien Tot Tien over de line-up van het festival en wat we daarnaast nog meer kunnen verwachten van het jaarlijkse evenement.


Zwembad Maesemunde introduceert Aqua’Floating tijdens Sport & Health
Zwembad Maesemunde is het eerste zwembad dat Aqua’Floating als activiteit aanbiedt. Tijdens het Sport & Health Event krijg je de kans om alvast kennis te maken met deze manier van bewegen. Organistor Saskia van Veen vertelde wat Aqua’Floating inhoudt en wat we voor de rest nog meer aan activiteiten kunnen verwachten tijdens het evenement. Bovendien staan er ook kraampjes met de thema’s bewegen, gezondheid en voeding.


Harold de Duivenman onderweg met zijn duiffies naar Zeeland
Harold de Duivenman zat vanochtend samen met zeventig duiven in de auto onderweg naar Zeeland. In Gardien Tot Tien vertelde hij op zijn vrije dag een plekje aan het water op te zoeken en de duiven een voor een om de twee minuten te ‘lossen’.


Stefan van Eijk praat ons bij over aankomend sportweekend
Het wordt dit weekend mooi weer, als het aan Stefan van Eijk ligt prima weer om buiten een voetbalwedstrijd te bekijken. Hij praat ons bij over de voetbalclubs in de regio en doet een voorspelling voor de bekerwedstrijd tussen VELO en Honselersdijk deze zaterdag.


Van violist tot ‘biosoof’ in programma Op Hodenpijl
Merel Kester praatte ons bij over het programma van Op Hodenpijl. Zo staat er aanstaande zondag een klassiek vioolconcert op de planning en geeft ‘biosoof’ Jan Diek van Mansvelt woensdag een lezing over Biologische dynamische landbouw.


Poll
Gisteren trouwde Tessa de Bruine uit 's-Gravenzande voor één dag met haar vriend Marco Commandeur tijdens de uitzending van de Dwars Door de Regioshow. Hoe sta jij tegenover trouwen?


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS