Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In Gardien Tot Tien: Monsterse te ontspannen op podium en halve finale Songfestival 'bagger'

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: woensdag 15 mei 2019 10:59


In Gardien Tot Tien vertelde Annemarie Brijder dat ze volgens de jury van het Utrechts Kleinkunst Festival te ontspannen op het podium stond. Onze eigen songfestivalkenner Maxim van Ooijen noemde de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival in één woord 'bagger'.

Monsterse Annemarie Brijder wint aanmoedigingsprijs Utrechts Kleinkunst Festival
Annemarie Brijder uit Monster heeft de aanmoedigingsprijs gewonnen van het elfde Utrechts Kleinkunst Festival. De jury was vooral onder de indruk van de sterke liedteksten en de muzikaliteit van de Monsterse, maar vanochtend vertelde Brijder dat ze ook een verbeterpunt heeft meegekregen. Volgens de jury stond de zangeres namelijk hier en daar net iets te ontspannen op het podium.

Maxim van Ooijen noemt eerste halve finale Eurovisiesongfestival ‘bagger’
Songfestivalkenner Maxim van Ooijen was niet echt te spreken over de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival. Volgens hem waren er aardig wat valse noten te horen en gaat het tegenwoordig meer om de act dan om het zingen zelf.

D66 Maassluis wil second opinion over mogelijke bodemdaling bij gaswinning
D66 Maassluis ziet de toekomstige gaswinning nabij Maassluis niet zitten en heeft weinig vertrouwen in eerder opgestelde rapporten over de mogelijke bodemdaling in de omgeving. Reden daarvoor is dat dezelfde instanties ook rapporten hebben opgesteld voor Groningen, waaruit bleek dat de bodemdaling wel mee zou vallen, maar het tegendeel bleek echter waar. Volgens raadslid Bert de Reuver staat er niet duidelijk in het rapport wat voor schade er precies wordt verwacht. De partij wil daarom een second opinion, zo vertelde hij vanochtend in Gardien Tot Tien.

Nieuw theaterseizoen WestlandTheater De Naald morgen bekend
Iedere week bellen we even met Kate van Elswijk van WestlandTheater De Naald om te vragen wat er de komende tijd allemaal in het theater te beleven is. Vanochtend was Kate erg enthousiast over de programmering van het nieuwe theaterseizoen, dat morgen bekend wordt gemaakt tijdens een presentatieavond in het theater.

Poll
Niet iedereen is te spreken over het nieuwe clublogo van het Poeldijkse Verburch. Welke geniet jouw voorkeur, het nieuwe of het oude logo?


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS