Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In het OchtendMagazine: boom op auto gevallen in 's-Gravenzande

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: woensdag 3 januari 2018 15:02


In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we het vanmorgen onder andere over de heftige storm die over ons land raast. Zo vertelde verslaggever Fred van der Ende ons over een boom die gevallen was op een auto in 's-Gravenzande. Ook hadden we het met Jaap van Essen over een bijzonder project van het Westlands Mannenkoor. 

Fred van der Ende over de gevallen boom op een auto in 's-Gravenzande
Op een geparkeerde wagen in 's-Gravenzande is een flinke boom gevallen. De auto stond op het Dingemans van de Kasteeleplein, ter hoogte van de eendenvijver. De brandweer is opgeroepen om de boom op te ruimen.

Het is de hele dag oppassen geblazen. Na een stormachtige nacht gaat het later vandaag opnieuw tekeer. Hier in Zuid-Holland geldt code geel. Volgens het KNMI is er kans op windstoten tot 110 km/u. Aan het einde van de middag neemt de wind af.


4 x 4 x 4 project van het Westlands Mannenkoor
Vandaag is de dag voor het Westlands Mannenkoor. Tijdens de nieuwjaarsreceptie vanavond presenteren zij het 4 x 4 x 4 project. 4 hoofdsponsors gaan 4 jaar lang het WMK ondersteunen met 4 x 4000 euro per jaar. We belden vanmorgen met Jaap van Essen van het Westlands Mannenkoor over dit bijzondere project.

De kerstvakantie planning van WestlandTheater De Naald
Wat valt er de tweede week van de kerstvakantie te doen in WestlandTheater De Naald? Kate vertelde ons er alles over.


Poll
Heftige storm vandaag! Met windstoten van wel 110 km/u staat er een aardig windje. Hoe ervaar jij de storm? Laat het ons weten door middel van onderstaande poll.
Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS