Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In het OchtendMagazine: Burgemeester Rodenburg over aanrijtijden

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: vrijdag 12 januari 2018 10:32


In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we het deze vrijdagmorgen met burgemeester Rodenburg over zijn bezorgdheid met betrekking tot de aanrijtijden van politie en ambulance in Midden-Delfland. Ook belden we met Harold en praatte Stefan je bij over het komende sportweekend.

Rodenburg bezorgd over aanrijtijden politie en ambulance
Burgemeester Rodenburg van Midden-Delfland is bezorgd over de aanrijtijden van politie en ambulance in zijn gemeente. Volgens cijfers van het eerste half jaar van 2017 blijven die 'fors' achter op de landelijke doelstelling. Hij wil daarom met zowel Politie Eenheid Den Haag als de Regionale Ambulancevoorziening (RAV) Haaglanden in gesprek. We spraken hem vanmorgen in het OchtendMagazine om dit probleem te bespreken.


Zijn Harold z'n duiven wel eens gestolen?
Diefstal van vogels komt steeds vaker voor. Zo is op de vogelverkiezing in Zwolle extra beveiling geplaatst om dit te voorkomen. We vroegen vanmorgen aan Harold of zijn duiven ooit eens gestolen waren...


Wat kan je het komende sportweekend allemaal verwachten?
Stefan van Eijk praat je bij over het komende sportweekend zodat jij precies weet waar je dit weekend terecht kan voor de beste wedstrijden in de regio.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS