Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In het OchtendMagazine: Iets speciaals in Maasdijkse wielerronde en nieuwe partij in Maassluis?

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: woensdag 4 juli 2018 13:28


In het OchtendMagazine sprak Gerben Vreugdenhil, organisator van de wielerronde van Maasdijk, over een nieuw element in het programma. Daarnaast belden we met Ron Boers, fractievoorzitter van de Vlaardingse politieke partij ONS, over een mogelijke afdeling in Maassluis.

Dijkride
Vandaag staat de 64e editie van de Wielerronde van Maasdijk op het programma. Nieuw dit jaar in het programma is de Dijkride. Dat is een toertocht over verschillende dijken in Maasdijk en omgeving. Volgens organisator Gerben Vreugdenhil zit er nog een verrassing in de fietstocht.


Nieuwe partij in Maassluis
Politieke partij ONS Vlaardingen wil ook in Maassluis en Schiedam een afdeling starten. De grote winnaar van de raadsverkiezingen in Vlaardingen, die inmiddels ook in het college van de Haringstad is vertegenwoordigd, is al met een campagne gestart op sociale media. Politici van andere partijen omschrijven ONS als schreeuwerig en soms op de man spelend, maar volgens fractievoorzitter Ron Boers ligt dat anders.


Ammerlaan naar EK wielrennen
Rozemarijn Ammerlaan doet volgende week mee aan het Europees kampioenschap wielrennen voor junioren. De 18-jarige Lierse neemt in het Tsjechische Brno deel aan zowel de tijdrit (12 juli) als de wegwedstrijd (14 juli). Volgende week dinsdag vertrekt ze, met heel veel zin.


Overal kreeften
In 2016 kwamen de eerste meldingen binnen van de Amerikaanse rivierkreeft. De rode beestjes zitten met vele soortgenoten in het water en kunnen veel schade aanrichten. Ze zitten ook in een slootje aan het Arkpaviljoen in Wateringen. Joop Nederpelt vangt ze daar dagelijks en maakt zich zorgen over de opmars van het dier.


Zwemmen in 'erwtensoep'
Wie met deze luchten een verfrissende duik wil nemen, kan de Wollebrand beter links laten liggen... of toch niet? Ondanks het negatieve zwemadvies wordt er heerlijk gezwommen in de zwemplas bij Honselersdijk.


Aardbevingen in Maasdijk?
De zorgen over de plannen van de NAM met gasveld Maasdijk zijn nog lang niet weggenomen. Dat bleek maandagavond maar al te goed op een informatieavond van Milieudefensie in Maasdijk. Zo'n dertig geïnteresseerden kwamen daar op af met zorgen over bodemdaling en aardbevingen.


Poll
Wie met dit weer een verfrissende duik wil nemen, kan de Wollebrand beter links laten liggen... of toch niet? Ondanks het negatieve zwemadvies wordt er heerlijk gezwommen in de zwemplas bij Honselersdijk. Wat zou jij doen?


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS