Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In het OchtendMagazine: Koos en Peet zingen 'Wateringen' en er is een Tourmaletlied

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: donderdag 14 juni 2018 11:30


In het OchtendMagazine waren Koos Sekreve (zanger van Komfort & Joy) en Peter Dijkhuizen (voormalig zanger van 3 Meter Peter) te gast. Vrijdagavond zingen zij mee in de meelal-musical van de Kromme Jongens op de Westland Kros. In de studio gaven zij alvast een voorproefje.Het Tourmaletlied

Een primeurtje op de radio. Er is een Tourmaletlied geschreven voor Team Westland, gezongen door Chantal en de Pyreneeënreuzen. We zonden het nummer in zijn geheel uit.


Westland tegen Oranje
Voor twintig korfballers uit Westland wacht komende maandagavond een bijzonder seizoenstoetje. Zij mogen het opnemen tegen Oranje onder 17. Dat team staat onder leiding van 's-Gravenzander Barry Schep en is in voorbereiding op het WK in Schijndel, dat eind volgende week wordt gehouden. Barry heeft alle vertrouwen in de organisator van de oefenwedstrijd: zijn oude club ONDO.


Kaarten Westland Kros
Net als woensdagochtend gaven we vanmorgen twee combitickets weg voor de vrijdag- en zaterdagavond van de Westland Kros. Nan Keijzer was de eerste beller, maar wil ze eigenlijk zelf wel naar het evenement?


Scoutingleider gezocht
Vitis Welzijn kwam ook deze week met drie vacatures voor vrijwilligers. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om in Westland betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen? Scouting Rambonnetgroep in Naaldwijk zoekt nieuwe leiding op groepen met verschillende leeftijden.


Midden-Delfland Dagen
Dit weekend staat Midden-Delfland in het teken van de Midden-Delfland Dagen. De Midden-Delfland Vereniging organiseert in samenwerking met verenigingen, gemeenten, ondernemers en bewoners van het gebied diverse activiteiten. De Schakel schenkt deze week veel aandacht aan het evenement.


Koningshof met zomerreces

Theater De Koningshof in Maassluis gaat met zomerreces. Er staat komende week nog een film op het programma. Marjan de Groot wist meer te vertellen over de opening van het nieuwe seizoen.


Poll
Café Delierious is 'helemaal' oranje. Dit onder het motto 'Nu niet bij het WK? Dan terug naar het gouden EK!'. Welk land krijgt jouw steun dit WK?


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Banner Evides
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS