Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In het OchtendMagazine: Populieren nog niet gekapt en komt sportcomplex er?

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: woensdag 5 september 2018 11:29


In het OchtendMagazine vertelde wethouder Gerard van der Wees over de plannen voor een sportcomplex in Maassluis. Daarnaast hoorde je dat de populieren in recreatiegebied Het Kraaiennest nog steeds niet gekapt zijn. Volgens Lieke Verhoeven van Staatsbosbeheer heeft de aannemer het momenteel te druk.

Haalbaarheidsonderzoek naar plannen voor sportcomplex Maassluis
Nadat er eerder grote plannen naar buiten kwamen voor een complex voor diverse sportverenigingen, is nu nader onderzoek gestart door het Maassluise college van burgemeester en wethouder. Het college wil nagaan of de plannen voor het nieuwe sportpark ook daadwerkelijk een verbetering vormen voor Maassluis. Wethouder Gerard van der Wees is blij dat inwoners hier actief over meedenken, maar blijft ook kritisch en vindt dat er goed moet worden nagegaan of het wel realitische plannen zijn.


Rob Keijzer van de Maxima's een jaar lang in De Moestuin
Een jaar lang filmde Rob Keijzer van de band de Maxima's drie broers vol passie aan het werk in een moestuin. Tegelijkertijd een inspiratie voor de passie van Rob: muziek. Hij maakte samen met de andere bandleden een nummer genaamd 'Leven op de Boederij'. Vanavond is deel 1 van De Moestuin te zien op WOS TV.


Wie is De Uitblinker van dit jaar?
De gemeente Westland reikt elk jaar een zogeheten Uitblinker uit; een waarderingsprijs voor jongeren die zich inzetten voor de maatschappij, door bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, mantelzorg of als iemand een bijzondere heldendaad heeft verricht. Elian van der Voort van de gemeente Westland vertelde in het OchtendMagazine hoe dit allemaal in zijn werk gaat en hoe je iemand kunt opgeven om deze prijs te winnen.


Populieren recreatiegebied Kraaiennest nog niet gekapt
Vorig jaar maakte Staatsbosbeheer bekend dat alle 236 populieren in Het Kraaiennest worden gekapt vanwege veiligheid voor de bezoekers, maar de bomen staan er nog steeds. Lieke Verhoeven van Staatsbosbeheer liet vanochtend weten dat de aannemer het op dit moment te druk heeft om de bomen te kappen. Daarnaast vertelde ze waarom het noodzaak is om de bomen weg te halen.


Claudia de Breij staat vanavond in WestlandTheater De Naald
Het theaterseizoen is gisteren weer van start gegaan in WestlandTheater De Naald, met niemand minder dan Claudia de Breij. Vanavond staat zij nogmaals in een uitverkochte zaal. Wees niet getreurd, want Kate van Elswijk van De Naald vertelde in het OchtendMagazine wat het theater verder op de planning heeft staan.


Poll
Het is vandaag de Dag van Liefdadigheid. Hoe gul geef jij aan goede doelen?


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden aankondiging
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS