Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In het OchtendMagazine: Schaatsen, carnaval en held Wouter pakt inbrekers op!

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: woensdag 7 februari 2018 11:56


In het OchtendMagazine op WOS Radio spraken we vanmorgen met Wouter, die een inbreker wist op te pakken door achter hem aan te gaan met zijn racefiets. Ook hadden we het natuurlijk over de schaatsmogelijkheden en hadden we gezellige gasten van Carnavalsvereniging De Jolige Druif! 

Succesvolle achtervolging van Wouter op inbrekers
De 31-jarige Wouter uit Delft heeft een bizar begin van de week achter de rug. De in Naaldwijk geboren Westlander fietste maandag door de polder van Kwintsheul, waar toevallig net was ingebroken. En toen begon de politiethriller. Vanmorgen vertelde hij ons alles over dit stoere verhaal in het OchtendMagazine.

De Jolige Druif over carnaval vieren in Wateringen!
Van vrijdag 9 en zaterdag 10 februari is het carnaval in Wateringen. Deze dagen heet de kern Bieringen en het VELO-Sportcomplex De Bierkuil. Daar wordt feest gevierd, georganiseerd door carnavalsvereniging De Jolige Druif. Vanmorgen waren de vice-voorzitter en Sander van De Jolige Druif gezellig aangeschoven in het ochtendprogramma om te kletsen over dit bijzondere feest.


Hoe was het vanmorgen bij IJsvereniging Hard Gaat-Ie?
Onze verslaggever Bas Booister nam vanmorgen even een kijkje bij de ijsvereniging in De Lier en dat ging er ongeveer zo aan toe...

Kunnen we ook schaatsen in Schipluiden?
In De Lier kon je gister al schaatsen, maar vanmorgen spraken we ook met Aad van Winden van IJsclub Vlietland! Zou daar ook geschaatst kunnen worden?

Poll
Wouter kwam tijdens zijn rondje fietsen ineens in een spannende achtervolging terecht op twee inbrekers! Gelukkig was Wouter sneller en kon hij ze staande houden. Wat zou jij doen in zo'n situatie? Laat het ons weten!

 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS