Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Intertoys-vestigingen in onze regio blijven open

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 14 maart 2019 13:54


De drie vestigingen van speelgoedwinkel Intertoys in onze regio blijven definitief open. De winkels in Maassluis, Naaldwijk en Wateringen behoren tot de 230 filialen waarmee het concern doorgaat.

Vrijdag publiceerde Intertoys een 'sluitingslijst' van 91 filialen. Daarop stonden de winkels in onze regio niet. Donderdag bleken ook de vestigingen op zestig andere locaties niet rendabel en moeten nu de deuren sluiten. Ook daar horen de zaken in Maassluis, Naaldwijk en Wateringen niet bij.

De speelgoedketen werd op 21 februari failliet verklaard. Vorige week bleek dat het concern een doorstart maakt onder een Portugese investeerder. De eigenaar daarvan liet deze week in Het Financieele Dagblad weten meer beleving te willen creëren. Daarbij wordt bijvoorbeeld gedacht aan escape rooms, karaokestudio's en freaky zones.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS