Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Intertoyswinkels in onze regio niet op 'sluitingslijst'

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: vrijdag 8 maart 2019 14:12


Van de 91 filialen van Intertoys die in mei de deuren sluiten, staat er niet een in onze regio. De speelgoedwinkels in Wateringen, Naaldwijk en Maassluis lijken vooralsnog de dans te ontspringen, zo blijkt uit de 'sluitingslijst' die Intertoys vrijdagmiddag heeft gepubliceerd.

Toch is nog onzeker of de filialen open zullen blijven, want van 70 winkels moet nog bekeken worden of ze in de komende weken meegaan, overgenomen worden door franchisers of alsnog sluiten. Volgens de bedrijfsleider van het filiaal in Maassluis is het nu voor alle filialen afwachten of ze bij de 70 winkels horen waarvoor de toekomst nog onzeker is.

Vrijdag werd bekend dat de speelgoedwinkel een doorstart maakt dankzij de overname door een Portugese speelgoedwinkel. Door de overname wordt Intertoys onderdeel van de grootste speelgoedketen van Europa.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS