Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Jaarwisseling Midden-Delfland rustig verlopen

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 8 januari 2019 10:32


De jaarwisseling is ook in Midden-Delfland relatief rustig verlopen, zo blijkt uit een brief van burgemeester Arnoud Rodenburg aan de gemeenteraad. Er zijn geen gewonden gevallen en de politie heeft niemand aangehouden voor feiten die gerelateerd zijn aan de jaarwisseling of het afsteken van vuurwerk.

Wel lijdt Midden-Delfland weer enige schade die gerelateerd is aan de jaarwisseling. Op dit moment staat de teller op circa 5.000 euro, zo valt te lezen in de brief. Ook zijn er enkele meldingen gemaakt van geluidsoverlast van een nieuwjaarsfeest, maar volgens Rodenburg is dat feest gemoedelijk verlopen.


Rodenburg was overigens zelf voor het eerst tijdens de jaarwisseling niet aanwezig in zijn gemeente, want hij was op vakantie in het buitenland. Zijn taak werd waargenomen door de eerste loco-burgemeester, Hans Horlings.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS