Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Keurmerk voor toegankelijke winkels in Westland

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 3 oktober 2018 17:14

Foto: Dennis van Schie


Hoe toegankelijk zijn winkels en horeca in Westland voor mensen die niet zo goed ter been zijn? Dat kun je aflezen aan het keurmerk Westland Drempelvrij. Op de gevel van het gemeentehuis aan de Verdilaan in Naaldwijk hangt het keurmerk al een tijdje. Sinds woensdag hebben ook twee zaken in winkelcentrum De Tuinen een sticker op het raam.

Voorzitter Chris Petri van BIZ Naaldwijk en centramanager Marjan Naaktgeboren bezochten op de scootmobiel de twee betrokken winkels in De Tuinen. Wethouder Piet Vreugdenhil zag dat het goed was en mocht de keurmerken uitreiken.

Het keurmerk Westland Drempelvrij is een initiatief van het Platform Gehandicapten Westland (PGW), dat zich al jaren inzet voor een drempelvrije gemeente. De afgelopen maanden heeft het platform de elf Westlandse kernen op bereikbaarheid gecontroleerd. "We gaan de komende week kijken wie aan de criteria voldoen en die krijgen het vignet opgeplakt", zegt Annemiek Koremans namens PGW.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS