Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kilian Berkhout vertrekt bij Excelsior Maassluis

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 24 maart 2020 14:40

Foto: Archieffoto Harry Noordhof


Kilian Berkhout vertrekt na deze zomer bij voetbalclub Excelsior Maassluis. De 24-jarige aanvallende middenvelder komt bij de tweededivisionist weinig aan spelen toe en gaat daarom zijn heil elders zoeken.

Het is de tweede keer dat Berkhout Excelsior Maassluis verlaat. Na twee goede seizoenen op sportpark Dijkpolder maakte hij in 2017 de overstap naar Katwijk, waar hij direct kampioen werd. Vanwege een gebrek aan speeltijd keerde hij in de winter van 2019 echter terug in Maassluis.

Dogan Corneille koos voor de positie van aanvallende middenvelder echter voor andere spelers, waardoor Berkhout het moest doen met invalbeurten. De speler hoopt elders meer minuten te kunnen maken. "Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een club uit de tweede divisie, maar ik sta ook open voor de derde divisie of eventueel hoofdklasse."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS