Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Knappe vijfde plek Hartog op WK Mountainbike Eliminator

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 16 augustus 2019 07:52

Foto: MijnBAD Liv-Giant


Larissa Hartog is donderdag knap op de vijfde plek geëindigd tijdens het WK Mountainbike Eleminator in Waregem, België. De 18-jarige renster uit De Lier deed als juniore mee bij de elite-vrouwen en kwam uiteindelijk in de halve finale net tekort.

Het onderdeel Eliminator begint met een tijdrit, waarna de beste zestien rensters zich plaatsen voor de kwartfinale. Daarin starten steeds vier rensters tegelijk en de beste twee na twee rondes gaan door naar de halve finale. In de halve finale en finale starten ook weer vier rensters tegelijk.

De jonge Hartog plaatste zich als zestiende voor de kwartfinales. In die kwartfinale reed ze sterk en kwam ze als eerste over de meet. In de halve finale redde de Westlandse het net niet en dus moest ze strijden om de plekken 5 tot en met 8. Uiteindelijk werd het dus plek 5.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS