Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kunstwerk Groendenker naar World Horti Center

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 20 november 2019 12:24


Het kunstwerk de Groendenker krijgt een nieuwe bestemming. Wethouder Piet Vreugdenhil laat via zijn woordvoerder weten dat het beeld naar het World Horti Center wordt verplaatst. De gemeente is inmiddels in gesprek met de directie van het kenniscentrum voor de tuinbouw. Er moeten nog wat dingen worden uitgezocht, daarom is het nog niet duidelijk wanneer het beeld gaat verhuizen.

Piet Vellekoop van stichting Sculptura Westland heeft zelf het idee geopperd om het beeld daar te plaatsen. De stichting heeft het beeld aan de gemeente geschonken, waarna het is geplaatst op het vernieuwde Havenplein. Daar is het beeld na korte tijd weggehaald vanwege vandalisme. Lange tijd was het onduidelijk wat de toekomst van het beeld was. In onze nieuwsuitzending van dinsdag liet initiatiefnemer Piet Vellekoop van stichting Sculptura nog weten geen reactie te hebben gehad van de wethouder.  


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS