Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kurt definitief niet naar Rijnsburg

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 7 februari 2019 14:01

Foto: Gerard van Dijk


Sefa Kurt blijft volgend seizoen definitief bij Excelsior Maassluis. De verdediger tekende in december een contract bij Rijnsburgse Boys, maar meldde niet veel later dat hij liever in Maassluis wilde blijven. Na enig getouwtrek van beide kanten, heeft de Schiedammer zijn contract in Rijnsburg afgekocht.

Excelsior meldde overigens zondag al dat beide clubs na het duel Excelsior Maassluis - Rijnsburgse Boys een akkoord hadden bereikt. De voorzitter van 'de Uien' ontkende dit echter. Woensdag kwam alsnog witte rook.

"Hoewel het bestuur overtuigd was van haar (sterke) juridische positie, is afgelopen dagen met de betrokkenen overeenstemming bereikt over het afkopen van het arbeidscontract van Sefa Kurt, dat per 1 juli 2019 zou ingaan", is te lezen in een verklaring op de website van Rijnsburgse Boys.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS