Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Laatste minuut fataal voor heren HV Westland

Door: Nelleke Arnout

Gepubliceerd op: zondag 4 november 2018 17:23

Foto: Pixabay


De heren van hockeyvereniging Westland hebben hun in de derde klasse zondag verspeeld. Op het eigen sportpark de Hoge Bomen gingen de Naaldwijkers onderuit tegen Krimpen. De wedstrijd in de derde klasse eindigde in 1-2.

Na 20 minuten kwam Krimpen op voorsprong, waarop Westland er alles aan deed te scoren. Dat lukte in de tweede helft, uit een strafcorner werd het 1-1. Beide ploegen leken geen genoegen te nemen met een gelijkspel en gingen vol in de aanval. In de laatste minuut kwam het spel daardoor tot een hoogtepunt; Westland haalde zelfs de keeper uit het doel om nog een punt te halen, maar dat werd de heren fataal. Krimpen kwam daardoor alsnog tot scoren en nam de 1-2 winst dus mee naar huis. 


Mede-koploper DES wist wel te winnen en heeft daardoor een voorsprong van drie punten op HV Westland.

Dames HV Westland 
De dames van HV Westland die uitkomen in de tweede klasse lukte het wel om te winnen. Op eigen veld speelden de dames tegen Derby uit Zwijndrecht een sterke wedstrijd, wat ook bleek uit de eindstand: 4-1.

Alle uitslagen:
Dames, tweede klasse
HV Westland - Derby 4-1

Heren, derde klasse
HV Westland - Krimpen 1-2

Heren, vierde klasse
Olympia - Evergreen 3-1

Dames, vierde klasse
Ypenburg - Evergreen 6-1


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS