Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Lintje voor twee 'Salamanders'

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 13 februari 2020 13:35

Foto: Thierry Schut Fotografie


Burgemeester Bouke Arends heeft donderdagochtend twee leden van tafeltennisvereniging De Salamanders in Wateringen koninklijk onderscheiden. Annie Zuidwijk-Erades en Arie Zuidwijk, beiden woonachtig in Den Haag, mogen zich nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen.

Beiden zetten zich al sinds 1994 in voor de vereniging, die is gevestigd aan de Veenbes in Wateringen. Mevrouw Zuidwijk deed schoonmaakwerkzaamheden in de keuken en was ook verantwoordelijk voor de inkoop van de kantine.

Haar man was van 2002 tot 2017 bestuurslid jeugdzaken. Ook verrichtte hij werkzaamheden aan de accommodatie en had de supervisie over de grote projecten, zoals het installeren van de zonnepanelen. Daarnaast was hij jeugdtrainer en verantwoordelijk voor de afvalverwerking en het onderhoud van de AED. Tevens repareerde hij tafels en stoelen en verrichtte hij hand- en spandiensten bij de vereniging.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS