Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Lotte (9) uit Naaldwijk beleeft 'Opkikkerdag'

Door: Ismael de Bruijn

Gepubliceerd op: zondag 22 september 2019 19:27


De 9-jarige Lotte Elkhuizen uit Naaldwijk heeft zaterdag in Zeewolde een zogenoemde 'Opkikkerdag' beleefd. Lotte heeft een ernstige hartafwijking. Dat heeft veel impact op haar leven en dat van haar ouders en broertje. Zo heeft zij in haar jonge leven al heel wat ziekenhuisbezoeken moeten afleggen.

Om haar ziekte en alles wat daarmee samenhangt even te kunnen vergeten, heeft de Stichting Opkikker Lotte en de rest van het gezin een 'Opkikkerdag' bezorgd. Het gezin bracht zaterdag een bezoek aan een brandweerkazerne, waarbij de kinderen een echt brandje konden blussen en op een hoge brandweerladder mochten klimmen. Ook werden zij bediend door een lakei en werden ze rondgereden in een koets. Aan het einde van de dag hield een fotograaf tenslotte een fotoshoot met het gezin. 


Volgens de moeder van Lotte is de stichting in haar opzet geslaagd. Lotte en haar broertje beleefden veel plezier aan alle bijzondere activiteiten. Die maakten het voor het gezin tot 'een onvergetelijke dag'. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS