Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Luchtballonnen boven Westland: 'leuke spontane vriendinnenactie!'

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 11 september 2019 08:28

Foto: Annelies Boers


Een bijzonder schouwspel dinsdagavond boven Westland. Rond acht uur vlogen twee luchtballonnen over. Een van de inzittenden was Annelies Boers uit Naaldwijk. "Voor ons was dit een erg leuke spontane vriendinnenactie!"

De ballonnen stegen op bij een grasveld aan de Laan van de Heilige Lambertus in Heenweg. Daarna waren de ballonnen te zien boven 's-Gravenzande, Naaldwijk, De Lier en Midden-Delfland. In de Kapelpolder bij Vlaardingen kwam een einde aan de rondvaart. 


Annelies hoorde dinsdagmiddag pas dat zij 's avonds met een groep vriendinnen de lucht in kon. "Het weer was goed en er was toestemming van de luchtverkeersleiding om te ballonvaren." Pas daarna kan iedereen worden ingelicht. "Dan is het kijken wie er zo last minute mee kan en wil." 

Ook een gezin van 5 personen uit Naaldwijk kon dinsdagavond mee. "Wij zaten met 19 man in de grootste ballon, de kleinere met 8 of zo", aldus een van de ballonvaarders. De ballonnen hebben ruim 9 kilometer gevaren. "De oudste ballonvaarder was mijn vader van 93 jaar! Uiteraard was er champagne na de landing."

Op de WOS-Facebookpagina kwamen veel foto's binnen van de twee luchtballonnen. Geniet hieronder nog even na. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS