Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maandag extra raadsvergadering over kwestie Snijders

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 5 november 2018 18:27

Foto: Wethouder Leen Snijders - foto Gemeente Westland


De extra raadsvergadering over de woonsituatie van wethouder Leen Snijders wordt op maandagavond 12 november gehouden. Dat blijkt uit een presidiumbijeenkomst die maandagavond werd gehouden. Eigenlijk zou de raadsvergadering worden gehouden op woensdagavond 7 november, maar die datum blijkt bij nader inzien geblokkeerd te zijn in het vergaderschema vanwege Biddag en Dankdag voor Gewas en Arbeid.

Peter Duijsens (Westland Verstandig) vindt het jammer dat er niet eerder vergaderd kan worden over de kwestie: "Als vijf partijen zo'n vergadering aanvragen, dan gaat het ergens over." Ulbe Spaans (GroenLinks) baalt vooral van het optreden van de burgemeester in de media: "Je moet met elkaar in discussie en daarna blijkt wie er wel of geen gelijkt heeft." Van Ardenne stelde voor de camera van de WOS dat er spookbeelden leven bij sommige raadsfracties over deze kwestie.

De kwestie Snijders is ontstaan nadat het college van burgemeester en wethouders een oplossing stelde te hebben gevonden voor de woonsituatie van de wethouder. Hij woont namelijk in Monster in een zogeheten dienstwoning in een gebied dat een glastuinbouwbestemming heeft. Maar die oplossing wordt bestreden door Westland Verstandig, GemeenteBelang Westland, D66, GroenLinks en de PvdA.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS