Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluis Belang bezorgd over onderhoud basisscholen

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 2 januari 2019 16:03

Foto: Basisschool Ichthus - ter illustratie


Politieke partij Maassluis Belang maakt zich zorgen over achterstallig onderhoud aan sommige basisscholen in de stad. Zo zouden er scholen zijn die niet genoeg geld hebben om ervoor te zorgen dat de gebouwen op alle punten veilig zijn. Daarom stelt de partij schriftelijke vragen aan het college van burgemeester en wethouders.

De partij wil weten welke rol de gemeente kan spelen om de problemen op korte termijn aan te pakken: "Wat is de stand van zaken met betrekking tot het aanpakken van de destijds geïnventariseerde onderhoudsachterstand op de scholen?"

Ook zou de tweemansfractie graag willen weten hoe de invoering van de AVG (privacywet) en de zogeheten harmonisatiewet verloopt op Maassluise basisscholen. Die harmonisatiewet, die vorig jaar in is gegaan, zorgt ervoor dat voormalige peuterspeelzalen gaan voldoen aan de kwaliteitseisen die gelden voor kinderdagverblijven.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS