Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluis krijgt adviesraad over duurzaamheid

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 8 november 2018 01:27

Foto: Bas Booister


De gehele gemeenteraad van Maassluis is voor het instellen van een adviesraad over duurzaamheid, vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Culturele Raad Maassluis en de Adviesraad Samenlevingszaken. De motie van de VVD roept het college van burgemeester en wethouders op om begin volgend jaar met een voorstel te komen.

Het is niet de enige motie op het gebied van duurzaamheid en milieu die een meerderheid van stemmen achter zich kreeg. Ook de ChristenUnie wil aandacht voor duurzaamheid en stelt voor om samen te werken met kringloopwinkels. 

Het CDA wil de hoeveelheid fijnstof verminderen door het bevorderen van het gebruik van GTL-diesel in gemeentelijke voertuigen en de museumschepen in de haven. D66 bracht een motie waarin wordt gevraagd onderzoek te doen naar hoe overlast van houtstook kan worden tegengegaan.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden aankondiging
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS