Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluis krijgt een centrummanager voor de binnenstad

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 5 december 2019 14:35

Foto: Twitter Marga van de Peppel


Om de binnenstad van Maassluis in de toekomst goed te laten functioneren, wordt vanaf 1 januari 2020 een zogeheten centrummanager aangesteld. Het gaat om een proef van een jaar, waarbij een van de accenten zeer waarschijnlijk komt te liggen op het bestrijden van leegstand in het Stadshart.

De centrummanager heeft volgens een raadsinformatiebrief van de gemeente een belangrijke rol in het samenbrengen van partijen, zoals vastgoedeigenaren en winkeliersverenigingen, om zo de aantrekkingskracht van het centrum te vergroten.

De proef wordt mogelijk gemaakt door de gemeente met 40.000 euro, de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) die 25.000 euro ter beschikking stelt en het Stadshart dat 5.000 euro inlegt. Het is nog niet bekend wie de nieuwe centrummanager wordt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS