Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluis onderzoekt mogelijkheden voor een meerdaags festival

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 31 oktober 2017 19:16

Foto: Facebook Waterwegpop


Het Maassluise college van burgemeester en wethouders gaat onderzoeken of er een meerdaags festival kan worden georganiseerd in de stad. Daartoe wordt gesproken met de organisator van Waterwegpop. Dat blijkt uit de beantwoording van vragen van het CDA.

In het verleden werd het meerdaagse Doorzomerfestival georganiseerd in Maassluis. Dat festival kon blijven bestaan zolang er geld voor kwam vanuit de provincie. Maar die geldstroom is er niet meer. Toch wil het college onderzoeken wat er mogelijk is, vooral omdat het goed past binnen de gemeentelijke cultuurvisie.

Verder wordt er ook met organisatoren van andere evenementen gesproken over het aanpassen van de evenementenlocatie aan het Scheur. Op basis van alle wensen en eisen wil het college met een advies en een voorstel komen.

Waterwegpop
Het CDA heeft ook gevraagd hoe het zit met de toekomst van Waterwegpop. Want is daar wel subsidiegeld voor in de aankomende jaren? Het college stelt dat dit geen probleem is en dat er voor de komende jaren ruimte in de begroting is met een maximum van 20.000 euro per jaar.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS