Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluis start inkoopactie groene daken

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 20 januari 2020 12:43

Foto: Arlington County 1


Woningbezitters in Maassluis kunnen binnenkort inschrijven op een inkoopactie voor een groen dak. Die actie gaat van start op een informatieavond van de gemeente in samenwerking met de WoonWijzerWinkel, waar experts uitleg geven over nut en noodzaak van groene daken.

De informatieavond is op maandag 27 januari in buurtcentrum De Hooftzaak aan de P.C. Hooftlaan. Aanmelden kan via de website woonwijzerwinkel.nl/bewonersavond-maassluis. Verzoek is dit vóór 22 januari te doen.

Een groen dak heeft veel voordelen. Het helpt wateroverlast te beperken door hemelwater op te vangen en langzaam weer af te geven. De belasting op het riool wordt zo minder. Ook levert een groen dak een bijdrage aan de isolatie van de woning.

Voor besturen van VvE’s wordt een aparte avond over groene daken - gecombineerd met informatie over zonnepanelen - georganiseerd op maandag 3 februari. Een avond over zonnepanelen voor particulieren volgt op 2 maart 2020.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS