Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluizer krijgt bordeelbezoek van Geer en Goor

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: vrijdag 29 september 2017 10:10

Foto: RTL


Presentatoren Gerard Joling en Gordon hebben een bezoek aan een bordeel betaald voor de Maassluise Karel (72). Dat deden ze voor het goedbekeken RTL4-programma 'Geer en Goor: Stevig gebouwd', dat donderdagavond werd uitgezonden.

Karel gaf in het programma aan erg eenzaam te zijn en al jaren geen seks meer te hebben gehad. Daarop besloten te twee goedlachse sterren uit eigen zak een seksafspraak in een bordeel te regelen. Het bezoek van Karel aan de dames van lichte zeden zorgde voor een lading aan reacties op sociale media.

De meeste mensen vonden het een goede actie van de presentatoren, die zich inzetten tegen eenzaamheid van ouderen. "Die Karel, Heerlijk!!! Yeah!!!!! Zie die man stralen, alle geluk Karel." en "Ongecompliceerde eerlijke televisie en Karel gaat gewoon *euken..hoe mooi is dat.? ."

Maar er waren ook negatieve reacties op de actie: "Gut wat triest... begeleiden een bejaarde man naar de hoeren. Alles voor de kijkcijfers." en "Ligt het aan mij of ben ik de enige situatie die deze situatie voor Karel heel awkward vind?"


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Banner Evides
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS