Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluizer mogelijk betrokken bij schietpartij Amsterdam

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 14 februari 2020 14:05


Een 40-jarige man uit Maassluis is vorige week aangehouden voor betrokkenheid bij een schietincident op 15 juni 2019 in Amsterdam. Daarbij raakte een 27-jarige man zwaargewond. De recherche vermoedde dat er een link was met de handel in verdovende middelen en dat het mogelijk om een uit de hand gelopen drugsdeal ging.

Er zouden in ieder geval drie mannen direct betrokken zijn geweest bij het schietincident. In regionale en landelijke opsporingsprogramma’s werden daarop beelden gedeeld en signalementen verspreid. Op woensdag 5 februari zijn op verschillende plekken in Nederland en België drie verdachten aanhouden. Het gaat naast de Maassluizer om een man van 29 jaar uit Rotterdam en een 39-jarige Belg.

Deze verdachten zitten vast en zijn inmiddels voorgeleid aan een rechter-commissaris. Na de aanhoudingen zijn meerdere locaties onderzocht. Daarbij is een vuurwapen aangetroffen. Onderzocht wordt of dit vuurwapen gebruikt is bij het schietincident van 15 juni.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS